SALMA burger

Med smørstekt sopp i rømme, tyttebær og ovnsbakte poteter

4 personer / 30 minutter

Ingredienser

  • 4 stk SALMA burger

  • 200 g aromasopp

  • 2 ss smør

  • 1 dl rømme

  • 2 ss tyttebær

  • 1 ss sukker

  • 400 g småpoteter

  • 4 stk brioche burgerbrød

  • Karse eller spirer

Slik gjør du

Skyll, rens og kutt soppen i mellomstore biter. Surr soppen i en stekepanne med meierismør og krydre med litt salt og pepper. Ta pannen av varmen og vend inn rømme. 

Stek potetene i ovnen med litt smør, salt, pepper og eventuelt urter. 200 grader i 15-20 minutter. Bland sammen tyttebær og sukker, mos lett men ikke til syltetøy.

Stek burgerbrødene på høy varme i en tørr panne til de får en gyllen overflate. Sett sammen burgeren og topp med frisk karse eller spirer, server med lune ovnsbakte poteter.

Mat og oppskrift: Simen Vatne

I samarbeid med: SALMA

Forrige
Forrige

Kremet trøffelpasta

Neste
Neste

Grillet ginmarinert laks