SALMA burger
Med smørstekt sopp i rømme, tyttebær og ovnsbakte poteter
4 personer / 30 minutter
Ingredienser
4 stk SALMA burger
200 g aromasopp
2 ss smør
1 dl rømme
2 ss tyttebær
1 ss sukker
400 g småpoteter
4 stk brioche burgerbrød
Karse eller spirer
Slik gjør du
Skyll, rens og kutt soppen i mellomstore biter. Surr soppen i en stekepanne med meierismør og krydre med litt salt og pepper. Ta pannen av varmen og vend inn rømme.
Stek potetene i ovnen med litt smør, salt, pepper og eventuelt urter. 200 grader i 15-20 minutter. Bland sammen tyttebær og sukker, mos lett men ikke til syltetøy.
Stek burgerbrødene på høy varme i en tørr panne til de får en gyllen overflate. Sett sammen burgeren og topp med frisk karse eller spirer, server med lune ovnsbakte poteter.
Mat og oppskrift: Simen Vatne
I samarbeid med: SALMA