Rask fiskesuppe

Med SALMA og høstens grønnsaker

4 personer / 30 minutter

Ingredienser

  • 400 g SALMA loin

  • 1/2 sellerirot

  • 1 stk fennikel

  • 1 stk pastinakk

  • 1 stk persillerot

  • 3 stk sjalottløk

  • 1/2 purreløk

  • 3 dl kremfløte

  • 5 dl redusert fiskekraft

  • 2 dl hvitvin

  • 100 g smør

  • Gressløk

  • Urter

Slik gjør du

Skyll, rens og kutt grønnsakene i passe store terninger. Surr grønnsakene lett i smør og hell ovr hvitvin, reduser til halvparten av væsken har fordampet. Ha i fiskekraft og kremfløte, kok til grønnsakene er al dente. Om du ønsker en litt tykkere suppe kan du tilsette maisenna-jevner. Smak til med salt og pepper.

Kutt SALMA i tynne skiver. Velg selv om du ønsker å ha SALMA i suppen på slutten av koketiden eller om du vil toppe suppen med rå skiver. Dryss over litt friske urter og gressløk.

Mat og oppskrift: Simen Vatne

I samarbeid med: SALMA

Forrige
Forrige

Julesashimi

Neste
Neste

Kremet trøffelpasta