Honning-glasert torsk

Med sauterte sopp og hasselnøtter

4 personer / 1 time

Ingredienser

Torsk

  • 600 g torsk, loin

  • 2 ss honning

  • 2 ss sitronsaft

  • 2 ss limesaft

  • 100 g smør

Tilbehør

  • 150 g små sopp

  • 1 ss smør

  • 1 ts sitronsaft

  • 50 g hasselnøtter

Fremgangsmåte

Sjokoladeterte

Kutt torsken i 4 like store biter. Ha smør, honning, sitron og limesaft i en stekepanne, la pannen bli varm før du har i torsken og steker den i 2-3 minutter på hver side. La den hvile noen minutter før servering. Ta vare på honning-glazen og hell den over tilbehøret som en saus.

Tilbehør

Sauter soppen i smør og litt sitronsaft, i ca 3 minutter. Rist hasselnøttene i en tørr panne til de blir gyllen, blitz i en foodprosessor før servering.

Mat og oppskrift: Simen Vatne

Foto: Oktopus

Forrige
Forrige

Røkt svinekam

Neste
Neste

Flambert breiflabb