Kremet trøffelpasta
Med SALMA, sopp og revet parmesan
4 personer / 30 minutter
Ingredienser
400 g SALMA loin
400 g parpadelle pasta
400 g aromasopp
2 ss smør
3 stk sjalottløk
1 stk hvitløksfedd
3 ss trøffelolje
25 g revet parmesan
1 dl hvitvin
3 dl kremfløte
Karse eller gressløk
Sitron
Slik gjør du
Kutt sopp og sjalottløk i skiver og fres sammen med smør i en stekepanne. Hell i hvitvin og la det koke inn til halvparten av væsken har fordampet. Ha i hvitløk, fløte trøffelolje og parmesan og kok sausen til den tykner.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kutt SALMA i biter eller skiver. Bland sammen pasta og sausen og topp med SALMA.
Dryss over litt finkuttet gressløk eller karse, og noen dråper sitron. Riv over litt ekstra parmesan.
Mat og oppskrift: Simen Vatne
I samarbeid med: SALMA